L’Ajuntament contractarà 27 persones en el marc del Projecte Fem Barri

L’Ajuntament, mitjançant el programa Treball als Barris, preveu la contractació de 27 persones en atur, majoritàriament dels barris de Can Calders i la Salut, en diferents accions per a la millora de la seva qualificació professional.Aquests programes tenen també per objectiu el desenvolupament de tasques d’interès i serveis a la comunitat en el marc del Projecte Fem Barri. Per aquest motiu, es prioritzarà en la selecció persones residents en aquests barris.

Els projectes aprovats són:·

  • Pla d’ocupació “Dinamització per a gent gran”. Mitjançant aquest projecte ocupacional, de 6 mesos de durada, es persegueix la capacitació professional de 2 persones aturades, preferentment dels barris de Can Calders i La Salut, en l’àmbit de l’animació sociocultural per a gent gran. Al mateix temps, els participants del pla intentaran donar resposta a la demanda creixent d’activitats per part del col·lectiu de gent gran amb nou dinamisme, inquietuds i necessitats. El pla permet per tant la contractació de:

2 dinamitzadors/es de gent gran
Sessió informativa per a interessats/des en les places de dinamitzadors/es per a gent gran:
Dia: Divendres 23 de desembre
Hora: 09:00 h.
Lloc: Centre Can Maginàs. Carrer Hospitalet, 25·

  • Pla d’ocupació “Promoció de l’autonomia personal”. Aquest projecte de 6 mesos de durada preveu el desenvolupament de tasques d’atenció i cura de la llar per a persones grans o amb situacions de dependència. Els perfils d’auxiliars de la llar contemplen la contractació de 8 dones dels barris de Can Calders i La Salut. Per dur a terme aquestes tasques es contractaran:

8 auxiliars de la llar
1 treballador/a social

Sessió informativa per a interessats/des en les places d’auxiliars de la llar
Dia: Divendres 23 de desembre
Hora: 11:00 h.
Lloc: Centre Can Maginàs. Carrer Hospitalet, 25·

  • Taller d’Ocupació “Entre tots i totes, Fem Barri”. L’objectiu d’aquest programa ocupacional d’un any de durada és la millora de la qualificació professional de 8 persones desocupades, preferentment dones, majors de 25 anys i dels barris, en matèria d’educació mediambiental i cívica. Així, desenvoluparan tasques d’informació, sensibilització i conscienciació ciutadana d’actuacions sobre l’entorn urbà per part dels ciutadans i ciutadanes del municipi, la cura del medi ambient, la convivència i el civisme. Es preveu la contractació de:

8 agents cíviques

Sessió informativa per a interessats/des en les places d’agent cívic/a:
Dia: Divendres 23 de desembre
Hora: 10:00 h.
Lloc: Centre Can Maginàs. Carrer Hospitalet, 25·

  • Casa d’Oficis “Animadors socioculturals”. Aquest programa d’un any de durada preveu la contractació de 8 joves d’entre 18 i 24 anys a l’atur per tal de formar-los i capacitar-los com a dinamitzadors/res socioculturals. D’aquesta manera es pretén ampliar l’oferta sociocultural adreçada a joves i infants de Can Calders i La Salut i del municipi. Es contractaran:

8 dinamitzadors socioculturals
Sessió informativa per a interessats/des en les places d’animadors/es socioculturals:
Dia: Divendres 23 de desembre
Hora: 12:00 h.
Lloc: Centre Can Maginàs. Carrer Hospitalet, 25

Per a més informació podeu contactar amb al Servei Local d’Ocupació ubicat al Centre Can Maginàs – Carrer Hospitalet, 25 (93 685 87 03) o a l’Oficina de Intervenció Integral dels barris de Can Calders i La Salut – Riera la Salut, 30B baixos (93 666 27 92).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.