Una fira virtual per empreses exportades del sector alimentari català

Prodeca, la Promotora d’Exportacions Catalanes ha creat un portal interactiu que té per objectiu facilitar els contactes entre importadors i distribuïdors internacionals i les empreses alimentàries catalanes.

En aquesta fira virtual les empreses catalanes apareixen agrupades per sectors d’activitat, i en cada una de les fitxes corresponents es pot trobar informació detallada sobre els productes que oferten i l’empresa. A partir de les dades facilitades, el comprador es podrà posar directament en contacte amb l’empresa que li interessi.

Prodeca, és una empresa adscrita al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, que va néixer amb la finalitat de promocionar els serveis i la tecnologia d’aquelles empreses, cooperatives, associacions i institucions que configuren la cadena de producció, transformació i distribució del sector agroalimentari català en els mercats interiors i exteriors, així com la difusió de la qualitat alimentària.

Visita la fira virtual del sector alimentari català

Via: Servei de creació d’empreses del CTFC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.