Taller de competències: dones emprenedores

Demà comença el taller d’avaluació de competències emprenedores per a dones emprenedores.

El taller té per objectiu acompanyar i donar suport a dones emprenedores per tal que identifiquin i treballin d’una forma integrada els factors d’emprenabilitat que poden ajudar a optimitzar el perfil emprenedor i els beneficis per al propi projecte empresarial present o futur.

Per això s’han organitzat a l’Aula Sant Feliu una sèrie de sessions grupals durant aquest mes de novembre, que es complementaran amb entrevistes individuals amb les participants per tal de definir un pla de millora competencial relacionat amb el projecte empresarial que es vol tirar endavant.
 

Aquesta acció, organitzada des del Servei de Creació d’Empreses de l’Ajuntament, es desenvolupa en el marc del projecte Cooperativisme per a dones en l’àmbit d’atenció a les persones, un dispositiu d’inserció, dins del Projecte Treball als Barris.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.