Interessant Secció d’Startups, Geolocalització, Realitat Augmentada i Mòbil Learning divendres a CIE

Sant Feliu On Line conjuntament amb la UOC, col·laboren amb Radio Sant Feliu des de fa unes setmanes en una secció quinzenal anomenada “Crear, Innovar i Emprendre” dins del programa El Mirall. En setmanes anteriors s’ha comptat amb la participacio de Jordi Batlle, Educolab i SetzeNou, parlant de seguretat a la xarxa i del món audiovisual. Aquí podreu escoltar-los.

La setmana passada amb la inestimable participació de Cirkana i de Gemma San Cornelio parlaren dels startups (emprenedors innovadors) i de dos de les tecnologies que als ultims mesos s’estan desenvolupant a una gran velocitat: les aplicacions de geolocalització + realitat augmentada i el mòbil learning.

Cirkana és una startup que està desenvolupant una aplicació per a dispositius mòbils que permet descobrir la ciutat d’una nova manera, de forma interactiva, amb gimcanes geolocalitzades, creant experiències urbanes úniques utilitzant l’smartphone.

La Gemma San Cornelio és professora dels estudis de Ciències de la Informació i de la Comunicació de la UOC,  on coordina l’Àrea de coneixement en Disseny i Creació audiovisual del 2n Cicle de Comunicació audiovisual. Així mateix, és professora del Programa de Doctorat de la pròpia UOC, així com investigadora de l’Internet Interdisciplinary Institute.

Aquí us deixem l’enllaç a aquesta secció.

http://sfol.podomatic.com/swf/joeplayer_v18c.swf

Recordeu que si us subscriviu al podcast us arribaran les novetats de les següents sessions…


Voleu saber més de la Realitat Augmentada? La Realitat Augmentada i la Ruta Modernista, Realitat Augmentada i Projecte EspiRA, Realitat Augmentada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.