Seminari :Informatitzar facilment i a baix cost el meu negoci

Si ets emprenedor/a o tens una PYME i estàs pensant en començar a implementar les TIC o potser estas pensant que t’ho hauries de començar a plantejar, reserva’t aquest dijous 29 de setembre , perquè es realitzarà el seminari formatiu “Informatitzar fàcilment i a baix cost el meu negoci. Eines informàtiques bàsiques per emprened@rs”, adreçat a persones emprenedores i petites empreses amb escassos coneixements informàtics.

Amb aquest seminari volem donar a conèixer els recursos bàsics per informatitzar el negoci i veure les avantatges d’aplicar les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, al dia a dia dels petits negocis. Un primer pas per avançar en la implantació de les TIC a les nostres empreses. 
Dia: dijous 29 de setembre de 10 a 12.30 hores
Lloc: Aula Sant Feliu. Carretera Sànson,74. Sant Feliu de Llobregat
Inscripcions: oise@santfeliu.cat o trucant al 93 685 07 83

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.