Crear, Innovar i Emprendre

En col·laboració amb Radio Sant Feliu, hem programat una sèrie de sessions quinzenals amb la finalitat de sensibilitzar a la ciutadania i teixit socioeconòmic local envers la innovació i la emprenedoria, social i empresarial.

Així tractarem de temes com la seguretat a la xarxa, geolocalització, realitat augmentada, video i internet, xarxes socials, llibres i literatura digital, TIC i formació,… A les properes setmanes us informarem de les següents sessions. I cada setmana us enviarem l’enllaç al podcast de la secció.

Avui hem fet la primera de les sessions: SEGURETAT A LA XARXA, en la que Jordi Batlle, profesional de la privacitat i seguretat de la informació, i Mireia Usart i Alicia Canyellas d’Educolab dedicada a la creació i impartició de cursos i tallers de “Formació amb TIC” en l’àmbit de l’educació formal i informal, ens donen claus i consells de com utilitzar internet d’una forma més segura.
El programa el podeu sentir al 105.3 FM i online des de Radio Sant Feliu

Aquí us deixem el programa d’avui. Desitjem que us agradin! Esperem els vostres comentaris i que ens feu propostes respecte futurs continguts!!

http://www.divshare.com/flash/audio_embed?data=YTo2OntzOjU6ImFwaUlkIjtzOjE6IjQiO3M6NjoiZmlsZUlkIjtzOjg6IjE1Nzg0Mzc1IjtzOjQ6ImNvZGUiO3M6MTI6IjE1Nzg0Mzc1LTE3NiI7czo2OiJ1c2VySWQiO3M6NzoiMjQ0MzMxMSI7czoxMjoiZXh0ZXJuYWxDYWxsIjtpOjE7czo0OiJ0aW1lIjtpOjEzMTY3ODUyNjA7fQ==&autoplay=default

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.