Reprenem el servei d’assessorament en matèria TIC per empreses i emprenedors

Els emprenedors/es i empreses de Sant Feliu teniu al vostre abast el servei d’assessorament personalitzat en matèria de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). L’objectiu d’aquest servei és assessorar i orientar les empreses i les persones emprenedores en l’ús i la implementació de les TIC.

Així doncs, si esteu pensant en introduir les TIC a l’empresa i voleu suport, només heu de demanar-ho i la Mar Cots, assessora del servei de dinamització digital del servei us atendrà personalment.

Els assessoraments es faran els dimecres, amb cita prèvia. Per posar-vos en contacte amb el servei podeu enviar un mail a info@ciberteka.net o a oise@santfeliu.cat o bé per telèfon trucant al 93 685 07 83.

Aquest servei s’ofereix del Servei d’Informació i suport empresarial de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. Us recordem que el Servei de dinamització digital també compta amb un espai a la xarxa, on recollirem recursos informatius i formatius d’interès sobre aspectes relacionats amb les TIC al negoci i/o professió.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.