Islanet, eina per potenciar la innovació a les PiMEs

En el marc del projecte Cadic, Islanet vol proporcionar un portal de negocis on crear xarxes de valor

S’ha presentat la nova plataforma Islanet als socis del clúster espanyol Green Innovation Anodizing Network, creat en el marc del projecte CADIC a Espanya, en el que participen la Fundació Cecot Innovació i la UPC.


Islanet pretén proporcionar un portal de negocis on crear xarxes de valor. Permet compartir informació amb diferents formats, tenir un espai privat de correu i una agenda i participar en fòrums d’una manera fàcil i senzilla.
 

CADIC, una nova manera d’entendre els clústers

En una economia global basada en el coneixement, els clústers d’alt rendiment formats per organitzacions amb capacitats diverses són fonamentals per potenciar la innovació, el desenvolupament regional i la competitivitat de les pròpies organitzacions que els componen. Al mateix temps, hi ha una urgència i una necessitat creixent de que les PIMEs europees s’involucrin i col·laborin unes amb altres en xarxes i clústers -a nivell local, regional i internacional- en la recerca d’oportunitats que reforcin la seva capacitat d’innovar i la seva competitivitat.
En aquest context, el projecte europeu de recerca Cadic ofereix una resposta innovadora, fonamentada en la investigació, que afavoreix, mitjançant clusters o xarxes, la productivitat, innovació i competitivitat de les pimes.

Per més informació, visiteu la pàgina web de Islanet

Font: Aisetec

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.