Musa Aircraft seleccionat per participar en el Keiretsu Forum

El projecte d’emprenedoria Musa Aircraft de Sant Feliu de Llobregat va ser un dels 16 seleccionats entre 1.000 projectes per a participar en el Keiretsu Forum.
Aquest fòrum, que va tenir lloc el 30 de juny,  reuneix inversors privats per presentar-los projectes empresarials d’alt potencial de creixement i que necessiten una injecció de finançament d’entre 50.000 i 1 milió d’euros.
Musa Aircraft, és una empresa del sector aeronàutic que va posar en marxa al 2010 el Miguel Angel Rodriguez Peña, emprenedor santfeliuenc, i que té com a  producte final petits avions  innovadors per a la aviació esportiva i general.
Aquesta empresa va participar durant el 2010 i part del 2011 en el programa Projecta’t de la Xarxa Inicia (Generalitat de Catalunya) destinat a donar suport personalizat a més de 1.000 projectes de persones emprenedores amb posibilitats de consolidació i creixement. Les empreses participants han rebut  formació i assessorament personalizat tant per la realització i perfeccionament del seu pla d’empresa com per la seva preparació per la recerca d’inversió. De les 1.000 empreses que han participant en el programa Projecta’t, tan sols 16 han estat seleccionades per a participar en aquest fòrum.
Una vegada les empreses s’han presentat en el fòrum de Keiretsu Forum s’han iniciat les primeres rondes de contacte amb els inversors interessats. Els  resultats definitus de les negociacions es podràn valorar en uns mesos, ja que la mitjana de les negociacions entre inversors i emprendedors per tancar una operació està entre els  3 i els 6 mesos.
Musa Aircraft és troba actualment immersa en aquesta fase de negociacions amb els diferents inversors interessats en participar del projecte.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.