Es posa en marxa l’edició 2011 del programa Connecta’t

Més d’un centenar de Punt TIC i Òmnia acolliran durant els propers mesos formacions del Connecta’t 2011. La nova edició d’aquest programa començarà amb una sessió inicial adreçada als docents, que va tenir lloc el passat divendres 8 de juliol.

   

Des del 2008, l’Ajuntament de Sant Feliu i en el marc de Ciutats Digitals, està treballant en la capacitació tecnològica dels treballadors que estan en situació d’atur o que volen canviar de feina, amb l’objectiu que puguin treure totes les potencialitats a l’ús de les TIC aplicades a la recerca de feina, per això s’han impartit diversos tallers per a la recerca de feina a través d’Internet.

La Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) col·laboren en l’execució del programa Connecta’t, d’alfabetització digital per a la recerca de feina. El programa s’adreça a les persones que es troben en situació d’atur, registrades a les oficines de Treball de la Generalitat, amb especials dificultats per trobar feina. L’objectiu és oferir-los una mínima for

Visualització prèvia

mació en tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) i dotar-los d’eines digitals per a la recerca d’un lloc de treball.

El programa, cofinançat pel Fons Social Europeu, consta de dues modalitats formatives, les quals s’impartiran presencialment en alguns centres de la Xarxa Punt TIC del territori.

  • Modalitat A: “Introducció a l’entorn informàtic” (20 hores). Orientada a adquirir competències mínimes en l’àmbit informàtic. Continguts habituals d’alfabetització digital (carpetes i documents, ús bàsic d’un processador de textos, introducció a Internet, cercadors d’informació i creació d’un compte de correu electrònic, etc.)
  • Modalitat B: “Eines per a la recerca de feina” (10 hores). Orientada a aplicar les competències digitals bàsiques a la recerca de feina: elaboració del currículum vitae i carta de presentació i recerca de feina mitjançant portals d’ocupació a Internet, com ara Feina Activa.
Aquests cursos es porten a terme des de setembre a les instal·lacions del Punt TIC de Can Maginàs de Sant Feliu de Llobregat, on a l’anterior edició del programa Connecta’t es van realitzar 7 cursos del mòdul A i 8 del mòdul B amb un total de 52 participants, la gran majoria dels quals van assistir als dos nivells.
Per inscriure’s o per més informació, us heu d’adreçar a:
Can Maginàs. c/ de l’Hospitalet, 25 – Tel. 93 685 07 83 – Fax 93 685 36 95
Horari d’Atenció:  Matins 8:30-13:00 i tardes de dilluns a dijous 17:00-19:00

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.