Nou espai a Internet del Servei de dinamització digital d’empreses de Promoció econòmica

Des del Servei de dinamització digital d’empreses de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, posem em marxa un espai a la xarxa, on recollirem recursos informatius i formatius d’interès sobre aspectes relacionats amb les TIC al teu negoci i/o professió.

Aquest vol ser un espai dinàmic, que anirem omplint de contingut i que a més disposa d’un espai obert als vostres comentaris i consultes, un espai on podrem debatre i compartir dubtes, idees i experiències.

Per accedir a aquest espai, heu d’anar a: www.santfeliu.cat/eva. La categoria de cursos específicament relacionats amb les TIC al negoci i professió és la categoria Sant Feliu Innova, però també hi trobaràs altres recursos i formació d’interès general.

Per poder tenir accés als recursos i als fòrums cal estar registrat, un pas previ que no et durà més de 2 minuts, omplint aquest formulari.

Esperem comptar amb vosaltres en aquest nou espai on ja hi podeu trobar el material del seminari El potencial de la web 2.0 i les xarxes socials pel nostre negoci, realitzat el passat dijous 14 de juliol.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.