Reprenem els reportatges de Casos d’èxit

Des de Sant Feliu Innova apostem per a fomentar l’ús de les noves tecnologies en el teixit econòmic de la nostra ciutat com a eina per treure el màxim rendiment al teu negoci. I és que les dades ho demostren, i els hàbits dels clients han canviat. Com a prova d’aquesta afirmació us mostrem unes dades:

 • A Espanya, més de 26,5 milions de persones estan connectades a Internet
 • 10,4 milions van realitzar compres online a l’any 2009.
 • Un 68% dels usuaris d’Internet busquen informació sobre productes abans de comprar-los a la botiga.
 • Un 44% declara que només faria una compra en un establiment després d’haver buscat informació sobre aquest.
 • Malgrat això, només el 23% de les pimes i autònoms tenen pàgina web.

  Per això fomentem cursos per al comerç al PuntTIC Palau Falguera i volem organitzar una sèrie de dinàmiques per tal d’assessorar tots aquells negocis que ho desitgin en el procés de disseny, creació i gestió de la seva pàgina web, del seu comerç on-line o dels seus perfils a xarxes socials .

  És per aquesta raó que en diferents accions i continguts, us mostrarem l’exemple d’altres comerciants, petits empresaris o autònoms que a resultes de certes innovacions al seu negoci han tingut un benefici al seu negoci. Mirarem d’exposar als seus casos, i què ells mateixos us expliquin què els hi va fer donar aquell pas, quin objectiu es van posar, com van viure el procés, quins són els resultats i tots els consells que ells trobin d’interès per futurs innovadors.

  Estem fent recerca d’aquests casos d’èxit, principalment en el nostre àmbit local/comarcal, així que si et consideres un Cas d’Èxit posa’t en contacte amb nosaltres i explica’ns una mica quina és la teva experiència.

  Us deixem com a exemple propers casos d’èxit que difondrem:

  TALLERES MABA, HOSPITALET DE LLOBREGAT

  APFruit, ESPLUGUES DE LLOBREGAT

  També podeu visitar anteriors Casos d’èxit

  Deixa un comentari

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com Logo

  Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

  Facebook photo

  Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

  S'està connectant a %s

  Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.