Entrevistem a Indian Webs, empresa de serveis TIC

Avui presentem el cas d’èxit de l’empresa Indian Webs, per això hem entrevistat al Joan Ribas, el responsable de la franquícia que ha obert recentment a Sant Feliu (c/ Eugeni d’Ors, 5 – Sant Feliu de Llobregat). Aquesta empresa compta amb 15 anys d’experiència en la creació i disseny de pàgines web, i compten amb diverses oficines a Barcelona.

A més de realitzar pàgines web, si cal també les mantenen. La demanda bàsica de les empreses del Baix Llobregat és la creació d’una pàgina web, però la majoria de les vegades no saben ben bé què volen, ells els assessoren sobre com podria ser la seva pàgina. Podeu trobar més informació a la seva pàgina web: www.indianwebs.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.