Musa Aircraft galardonada als ‘Premios Bancaja Jóvenes Emprendedores’

Musa Aircraft, una empresa de Sant Feliu de Llobregat, ha estat premiada a la XVI edició dels Premios Bancaja Jóvenes Emprendedores, concretament a la categoria de Proyectos de empresas. Els galardonats dins d’aquesta categoria han aconseguit un premi de 5.000€.

Miguel Ángel Rodríguez Peña, l’emprenedor que està tirant endavant aquest projecte, és des de ben petit un gran apassionat de l’aeronàutica, cosa que l’ha portat a engegar aquesta iniciativa. Aquest projecte ha estat recolzat des del Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, per un costat des del Servei de Creació d’Empreses realitzant tasques d’assessorament i acompanyament en la creació del pla d’empresa, i de l’altre des del Servei de Dinamització Digital donant suport en el disseny d’estratègies d’innovació mitjançant les TIC.

Musa, un projecte innovador

L’empresa centra la seva activitat en el desenvolupament d’avions petits destinats a l’aviació general i esportiva a nivell mundial, on la majoria de clients són pilots privats que volen per plaer.

El projecte va néixer l’any 2007, va anar madurant i estructurant-se fins que a mitjans de 2010 es va crear l’empresa. En aquests moments el primer avió està en fase de desenvolupament, i en els propers mesos es començarà la fabricació d’un primer prototip.

Aquest serà un avió innovador, ja que al mercat no existeix cap com ell, i oferirà entre d’altres característiques, millor eficiència, millors prestacions i més seguretat en vol als seus tripulants, millorant així l’experiència de volar.

Més informació: Jóvenes Emprendedores Bancaja

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.