Entrevistem a Aura, un taller fotogràfic 2.0

Avui presentem el cas d’èxit de l’empresa Aura Taller de Fotografia, per això hem entrevistat al Joan Mallofré, que juntament amb la Cristina Enríquez, formen el tàndem de fotògrafs que ofereixen els seus serveis a l’Aura Taller de Fotografia. En Joan ens explica la relació que tenen amb les TIC i l’ús que fan de la xarxa per a promocionar-se:

Aquest projecte va sorgir fa 5 anys i realitzen sessions de fotos amb nadons, books de publicitat, catàlegs de productes per empresa, felicitacions, etc.

Un els seus objectius és tenir una bona comunicació amb els clients, escoltar-los per descobrir què volen, de quina manera, ja que cada client vol que el producte sigui personal, únic i diferent.Per això, a més del contacte directe, utilitzen les eines que els proporciona la xarxa:

Primer vem començar amb la web, però era massa estàtica, després vem saltar al blog, més interactiu, ara hem engegat una pàgina al facebook… i estem oberts a tot el que vagi sorgint. Estar a la xarxa és estar en un aparador on el nostre producte els clients potencials el poden visionar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.