Una web per fer negocis

Atenció a tots els empresaris, petits o grans. Coneixeu l’anella.cat? Doncs ja va sent hora! És la web que recull tota mena d’informació sobre tendències i estratègies de futur interessants per millorar la competitivitat de les empreses catalanes. Inclou, per exemple, 179 idees d’experts, en forma d’entrevistes, i 164 casos reals d’empreses o idees d’èxit, molts dels quals explicats en un vídeo. Té una completa agenda de totes les jornades d’interès empresarial que es fan al país.

Aplega, també, un centenar de documents útils, com ara guies, catàlegs, fitxes o estudis. Una de les eines més interessants d’anella.cat, però, és el cercador d’oportunitats de negoci, que ens permet buscar per paràmetres com ara el país, el sector o la tecnologia amb què ens interessa treballar, tant en l’àmbit públic com en el privat. Per exemple, si posem Alemanya i alimentació i totes les tecnologies, ens surten quatre contactes amb empreses alemanyes.

L’Anella, que fa un parell de mesos que s’ha renovat, és una iniciativa d’ACC1Ó, l’agència de suport a la competitivitat de l’empresa catalana. Segons se’ns indica a la seva web: ‘L’Anella i les seves comunitats professionals són iniciatives definides en el Pla d’ACC1Ó 2009-2013 per oferir un banc de coneixement digital per a l’empresa catalana i facilitar la interacció i el networking entre els seus professionals‘.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.