Entrevistem a Jorge Zuluaga, expert en posicionament web

Tens un lloc web i vols sortir en cercadors com Google, Yahoo o Bing?
Per aconseguir-ho, és necessari realitzar un treball d’optimització interna de la pàgina web o realitzar campanyes de popularitat, entre altres accions. No obstant això, mitjançant una eina podem tenir una visió de quins són aquells factors que representen una debilitat/amenaça per al posicionament, així com aquells factors que són una oportunitat/fortalesa contra els competidors online.

Un grup d’emprenedors Santfeliuencs ha desenvolupat l’eina de posicionament web Go2Jump.com, totalment gratuïta i online, en Jorge Zuluaga ens explica com funciona en aquest vídeo:

Eina POsicionamet webGo2Jump és una Eina de Posicionament Web en Cercadors, on podràs veure ràpidament l’estat del teu web enfront dels principals cercadors (Google, Yahoo, Bing…) i aprendre a actuar en cada situació.

Encara està en la seva primera versió beta, però ja es poden comprovar moltes de les funcions que tindrà, amb una gran senzillesa visual ofereix ajuda a aquells usuaris que no són experts en tècniques SEO o de màrqueting digital.

L’eina es basa en el concepte de cloud computing (computació en el núvol): no és necessari descarregar-se ni instal·lar res a l’ordinador per utilitzar-la. L’eina funciona totalment online i és d’ús i accés gratuït; solament cal registrar-se.

Què pots trobar a l’eina?

Informe de Valoració SEO

Valoració SEO

Podràs obtenir informació mitjançant els seus indicadors de quin és l’estat actual d’un lloc web enfront dels motors de recerca. L’informe utilitza una nomenclatura molt visual per facilitar la detecció dels punts febles, els punts a millorar, i també aquells que són una oportunitat i hem de potenciar.

A més, a través de l’opció “mes Informació” és possible aprendre i conèixer de cada indicador, com corregir-ho, millorar-ho o potenciar-ho.

Informe de Posicions en Cercadors

Posicions en cercadors

Mesura les posicions en què es troba el teu lloc web amb diferents paraules o recerques. Les posicions es verifiquen en els cercadors internacionals de Google, Yahoo i Bing, però també és possible veure les posicions en cercadors locals de països concrets. Gran utilitat per aquells que volen veure en un històric l’evolució de les posicions per a una paraula o frase.

Campanyes de LinkBuilding

SEO | Linkbuilding

Aquesta secció actualment es troba en desenvolupament, però ens comenten que serà un servei gratuït, on manualment es podran sol·licitar inclusions en directoris web i d’empreses. L’objectiu d’aquesta secció és aconseguir enllaços en altres pàgines web que apuntin a la nostra, fent-nos cada vegada més populars, i en conseqüència, millorant el posicionament de la nostra web en els cercadors.

Gestió de Keywords

Gestió de Keywords

Des d’aquesta secció es controlen les paraules clau que desitgem veure en les posicions en cercadors i les campanyes de linkbuilding.

L’eina actualment es troba disponible en castellà, però hem parlat amb els seus creadors, i ens confirmen que estarà disponible en Català i Portuguès per a principis del proper any.

També ens han explicat que aquesta és solament la versió beta inicial, i que segueixen treballant per incloure-li noves funcions, millores i mes detall de la informació, tant de la calculada, com del com fer. Probablement la segona vegada que accedeixis a l’eina trobaràs alguna cosa nou que descobrir i analitzar.

Pots registrar-te gratuïtament i provar l’eina des del seu lloc web: www.go2jump.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.