Vols tenir una botiga oline de forma gratuïta?

Si ets de Sant Feliu de Llobregat, presenta’ns el teu 
projecte de comerç electrònic 
abans del 20 de desembre, 
et pot sortir de franc!

L’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat convoca els Premis a projectes de comerç electrònic per atorgar uns premis adreçats a activitats del petit comerç i de serveis de la ciutat, que vulguin realitzar projectes dins l’àmbit del comerç electrònic. Els principals objectius de la convocatòria són:

  • * Millorar la competitivitat del petit comerç local i de serveis afavorint la innovació en els seus processos comercials i arribar a clients potencials.
  • * Potenciar l’ús de les noves tecnologies com a factor diferencial i de modernització envers als nous reptes del petit comerç i serveis de proximitat.
  • * Reconèixer l’esforç d’adaptació a la societat digital i la concreció de projectes i iniciatives de comerç electrònic.

S’estableixen dues categories de premis:

  1. 1) Creació de plataformes de venda on line.
  1. 2) Millores en plataformes de venda ja creades.

El jurat escollirà els 5 millors projectes per cada categoria i els dotarà d’un premi de 1.400€ per la creació i 600€ per la millora.

INSCRIPCIONS

Per inscriure’s als premis serà necessari presentar una instància de sol·licitud de participació (en aquest enllaç trobaràs una instància amb el nom Premis a projectes de comerç electrònic), adjuntant la Memòria del projecte amb les dades necessàries segons model de l’Annex 1 que trobaràs a les bases reguladores, així com el pressupost detallat del projecte.

Aquesta documentació podrà ser presentada electrònicament mitjançant el web municipal (www.santfeliu.cat/seuelectrònica) a través del tràmit Premis a foment del comerç, o presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, plaça de la Vila s/n. La inscripció suposa l’acceptació de les bases per part del concursant.

Per resolució de qualsevol dubte es pot contactar amb la organització a través del correu electrònic a la direcció oise@santfeliu.cat o al telèfon 936850783.

TERMINIS

La data límit de presentació d’inscripcions és el 20 de desembre de 2010. El jurat es reunirà per emetre el veredicte i aixecar acta, que es farà públic mitjançant la web municipal i el taulell d’anuncis, el 22 de desembre.

Més informació: bases reguladores

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.