Tallers formatius ‘Innovació en l’àmbit de les TIC’

L’objectiu d’aquests tallers és oferir eines en l’àmbit de les TIC que potenciïn la competitivitat de les empreses i en promoguin la innovació. Estan adreçats a micro i petites empreses de qualsevol sector d’activitat.

Taller 1: “L’empresa i les xarxes socials”

Respondrem a la pregunta: és necessari tenir presència a la xarxa?

Tot i que la teva empresa o negoci no tingui pàgina web i creguis que de moment no t’interessa estar a la xarxa, t’estàs equivocant, perquè segurament ja hi ets.

T’has buscat a Google? Hi ha blogs de gent que parla de la teva marca o els teus productes? Tens un grup de fans al facebook que comenten la fantàstica (o no) estada que van fer a la teva casa de turisme rural? Algú pregunta per Twitter el millor restaurant de sushi de Barcelona i un altre usuari parla del teu, però dient que el peix estava molt dolent? La teva competència també parla de tu? Sembla evident que cal prendre posició i part en aquest diàleg… nosaltres t’expliquem com fer-ho.

Calendari

Dia: 15 de desembre 2010
Horari: de 15 a 16.30 hores
Lloc: Centre Can Maginàs (c/ Hospitalet 25 – Sant Feliu de Llobregat, mapa).

Taller 2: “Treball en equip on line”

No sempre treballem en el mateix lloc i amb el mateix maquinari, treballar en xarxa i a la xarxa permet compartir la informació entre la gent del propi equip o amb els clients/proveïdors independentment de la nostra ubicació.

La xarxa permet treballar col·laborativament de forma molt eficient, per exemple, no cal enviar-se sempre la documentació per correu electrònic i anar creant successives versions del mateix. I no només es poden compartir documents, també es pot fer el seguiment dels projectes, gestió dels contactes, etc.

Calendari

Dia: 21 de desembre 2010
Horari: de 15 a 16.30 hores
Lloc: Centre Can Maginàs (c/ Hospitalet 25 – Sant Feliu de Llobregat, mapa).

Inscripcions: enviar un correu, indicant els tallers en que voleu participar, a oise@santfeliu.cat amb el vostre nom i cognoms i el nom de l’empresa i NIF, o trucar al 93 685 07 83 (Remedios Jiménez).

Els tallers seran impartits per en Guillem Ferrer, tècnic del Servei de dinamització digital de les empreses, del Departament de Promoció econòmica de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.