Vols formar part de la III edició de la Casa d’Oficis Sant Feliu, Ciutat Digital?

El pròxim dijous 14 d’octubre s’iniciarà una nova Casa d’Oficis amb l’objectiu de capacitar professionalment a  20 persones desocupades, menors de 25 anys, amb un nivell de formació reglada de Graduat d’ESO, BUP, CFGM.

El dia 6 d’octubre a les 9.30h a la Sala d’actes del Centre Can Maginàs  es realitzarà una nova sessió informativa i iniciarà el procés  de  selecció de les persones interessades en participar en el projecte.

La Casa d’Oficis  es basa en l’aprenentatge  de continguts relacionats amb el Programa de Noves tecnologies que s’està portant a terme a la ciutat de Sant Feliu de Llobregat, així com el treball real al mateix àmbit, amb una metodologia  que combina la formació teòricopràctica i el treball real (la durada total és de 12 mesos: 6 mesos amb beca i 6 mesos amb contracte laboral per part de l’Ajuntament)

La finalitat del projecte és la de sensibilitzar, dinamitzar, formar i donar suport en l’àmbit de les noves tecnologies als ciutadans/anes, al teixit socioeconòmic i al mon associatiu de Sant Feliu de Llobregat, així com la posta en marxa i manteniment d’espais TIC o punts de connexió a Internet,  equipats adientment per a dur aquests objectius a terme.

Més informació

Centre Can maginàs
Tel: 93 685 07 83

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.