InfoONLINE 25, l’informatiu mensual

Amb la visualització dels InfoONLINE pots estar al dia de les diverses actuacions i novetats que es duen a terme a Sant Feliu del Llobregat en relació amb les noves tecnologies i la inclusió digital. Si vols llegir els antics, o no et vols perdre les novetats et pots subscriure al Canal de YouTube i estar permanentment actualitzat.

En aquest últim InfoONLINE podràs saber més coses sobre:

  • * El taller de comerç electrònic que es va celebrar el passat 28 de setembre a Can Maginàs, que tenia per objectiu donar recursos per les botigues i petit comerç perquè puguin dur a terme algun mecanisme de venda per Internet.
  • * III Edició de la Casa d’Oficis 2010/11, on 20 alumnes s’especialitzaran en la dinamització digital, la microinformàtica i les xarxes.
  • * Cas d’èxit: Kashwak, botiga de roba street i hip hop de Sant Feliu, l’Iván Delgado ens explica els motius que els han dut a estar presents a la xarxa i quina és la seva estratègia de comunicació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.