Presentació del Programa Connecta’t

Des del 2008, l’Ajuntament de Sant Feliu i en el marc de Ciutats Digitals, està treballant en la capacitació tecnològica dels treballadors que estan en situació d’atur o que volen canviar de feina, amb l’objectiu que puguin treure totes les potencialitats a l’ús de les TIC aplicades a la recerca de feina, per això s’han impartit diversos tallers per a la recerca de feina a través d’Internet.

En aquests cursos es divideixen en dues parts (de 10 hores cadascuna), per un costat continguts habituals d’alfabetització digital (carpetes i documents, ús bàsic d’un processador de textos, introducció a Internet, cercadors d’informació i creació d’un compte de correu electrònic, etc.); i de l’altre temes específics de la recerca de feina per Internet com són:

Al 2008 es van fer 4 cursos i van assistir 32 alumnes, el 2009 es van fer 9 cursos i van assistir 72 alumnes, durant aquest 2010 s’han fet el mateix nombre de cursos (9) però amb més assistència, 80 alumnes.

Programa Connecta’t
Seguint amb aquesta línia de treball, aquests dies s’està posant en marxa el Programa Connecta’t, iniciativa engegada conjuntament pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), en col·laboració amb la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI) del Departament de Governació i Administracions Públiques. Està previst que aquest any 2010 es realitzin 14 cursos de 20 hores amb una capacitat de 112 persones.

Avui dia 15 de setembre de 2010 el conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, i la consellera de Treball, Mar Serna, presentaran aquest Programa Connecta’t 2010 d’alfabetització digital per a persones en atur, els consellers visitaran les instal·lacions del Punt TIC de Can Maginàs de Sant Feliu de Llobregat, on presenciaran una sessió d’aquest programa.

Més informacióDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.