Premis Extraordinaris Sant Feliu Ciutat Digital 2010 (convocatòria oberta)

L’ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, des del seu projecte municipal Sant Feliu Ciutat Digital, ha convocat els Premis Extraordinaris Sant Feliu Ciutat Digital 2010.

Les categories en les que pots participar són les següents:

1) Emprenedors/es a la Xarxa: per poder optar al premi en aquesta categoria, has de tenir un projecte d’emprenedoria que tingui un destacat component TIC (telemàtic, virtual o 2.0). A més el domicili fiscal o el desenvolupament de l’activitat ha de ser a la comarca del Baix Llobregat encara que també s’admetran projectes que tenen prevista la seva propera constitució a l’esmentada Comarca. La valoració dels projectes es basarà en criteris com:

  • Capacitat innovadora.
  • Gestió dels recursos interns i externs.
  • Projecció de futur sostenible i responsable de l’empresa.
  • Prospecció, obertura i presència en els mercats.
  • Creativitat i innovació respecte a processos i productes.
  • Relacions amb els clients.
  • Difusió del catàleg de serveis i/o productes.
  • Relació de noves iniciatives i actuacions de millora alineades amb l’estratègia de l’organització.
  • Qualsevol altre aspecte qualitatiu o quantitatiu que es consideri oportú.

2) Projecte innovador basat en l’ús eficient de les TIC: sou una micro, petita o mitjana empresa del Baix Llobregat que heu desenvolupat recentment una innovació o projecte relacionat amb la vostra activitat empresarial mitjançant un ús específic de les TIC?

Si gràcies a les TIC heu aconseguit la introducció o millora significativa d’un producte (bé o servei), d’un procés, d’un nou mètode de comercialització o d’organització i que us ha suposat un avantatge competitiu, esteu d’enhorabona, us volem premiar per la feina ben feta.

3) Millor projecte de venda per Internet (B2B o B2C): busquem empreses del Baix Llobregat que hagin realitzat (o estiguin apunt de fer-ho) un projecte de comerç electrònic per Internet relacionat amb la seva activitat empresarial.

Ja sigui B2C (Business-to-Consumer, ‘de l’empresa al consumidor’, en anglès) on les operacions comercials són entre una empresa i el client o usuari final; o bé B2B (Bussiness-to-Bussiness, ‘d’empresa a empresa’) realitzat entre empreses (entre fabricant i distribuïdor, distribuïdor i comerç minorista, etc).

4) Ús d’eines 2.0 en l’àmbit associatiu: per poder optar al premi en aquesta categoria heu de ser una agrupació de professionals, una entitat o una organització sense ànim de lucre de Sant Feliu de Llobregat, que hàgiu implantat eines 2.0 a la vostra organització i que us aportin un valor estratègic: millora de la relació interna o amb els clients, desenvolupament de nous productes i serveis, gestió del coneixement, guanyar dimensió d’empresa, expandir-se a nous mercats, ser més competitius, etc.

5) Millor projecte d’introducció de les TIC a l’àmbit educatiu: busquem experiències educatives desenvolupades a l’aula utilitzant les noves tecnologies com a instrument innovador d’ensenyament i aprenentatge.

Podran participar-hi tots els professionals de l’educació en actiu, individualment o formant equip, que pertanyin a una escola d’educació infantil, primària, secundària, d’educació especial, batxillerat, cicles formatius de grau mitjà o grau superior (pública, privada o concertada) ubicada dins del municipi de Sant Feliu de Llobregat. O professionals de Sant Feliu que desenvolupin la seva activitat en un centre de fora d’aquesta localitat.

6) Per últim, els premis extraordinaris Sant Feliu Ciutat Digital també tenen una menció honorífica pel contingut més destacat generat i divulgat dins la comunitat blocaire de la Sant Feliu Sfera (blog, videoblog, repositori fotogràfic, etc).

Les categories 1, 2, 4 i 5 consten de dos premis: el primer premi serà de 700€ i el segon de 300€; la categoria 3 té tres premis de 800€ (primer premi), 500€ (segon premi) i 300€ (tercer premi), la menció honorífica no tindrà compensació econòmica.

Per poder participar només cal omplir el formulari de la categoria corresponent i omplir les dades necessàries. La data límit d’inscripció és el 23 de setembre de 2010.

Per més informació pots consultar les bases.

Si tens qualsevol dubte envia’ns un correu electrònic a l’adreça:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.