Taller pràctic sobre el comerç electrònic a Sant Feliu de Llobregat

El proper 28 de setembre, al migdia, des de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat està previst realitzar un Taller pràctic al voltant del comerç electrònic a Can Maginàs (mapa).

L’objectiu és donar a conèixer, de forma operativa, els aspectes més importants sobre el comerç electrònic, quines són les estratègies a seguir per una bona comunicació per vendre per Internet, botigues virtuals, sistemes de pagament, seguretat en les transaccions… posant exemples reals a partir d’un format participatiu, perquè els assistents puguin intercanviar informació i exposar dubtes.

Així com donar recursos per a que una botiga o petit comerç pugui dur a terme algun mecanisme de venda per Internet: contacte d’empreses, els costos que suposa, sistema de logística, problemes que poden sorgir, organització del servei, conèixer projectes que es puguin aplicar, aplicacions gratuïtes, etc.

Per aquest motiu es va enviar a tots els comerciants i empresaris de Sant Feliu un correu explicant la intenció de fer aquest taller amb un enllaç a un petit qüestionari (realitzat amb Google Forms) per tal de saber la seva opinió al voltant del comerç electrònic i acabar de definir els continguts del taller per ajustar-los als seus gustos i necessitats.

Amb l’ús de  Google Forms (una eina gratuïta) es pot crear un formulari online, que a mida que es contestat les respostes s’inscriuen automàticament en un altre document en línia, que ens permet fer un seguiment de l’acció de forma senzilla i gratuïta.

Si esteu interessats a assistir al taller o voleu donar-vos la vostra opinió, només seran 5 minuts, i ens serà de gran ajuda, gràcies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.