InfoONLINE 24, l’informatiu mensual

Amb la visualització dels InfoONLINE pots estar al dia de les diverses actuacions i novetats que es duen a terme a Sant Feliu del Llobregat en relació amb les noves tecnologies i la inclusió digital. Si vols llegir els antics, o no et vols perdre les novetats et pots subscriure al Canal de YouTube i estar permanentment actualitzat.

En aquest últim InfoONLINE podràs saber més coses sobre:

  • Els nous plans d’ocupació: Carles i Lidia, dos exalumnes de la casa d’oficis, contractats en aquest pla d’ocupació, ens comenten com és la seva experiència com dinamitzadors digitals i el paper que ocupen.
  • Els cursos d’estiu del Punt Tic del Palau Falguera: 4 nous cursos d’estiu per a persones que hagin fet els cursos d’iniciació al PC i internet i volen un poc més.
  • Cas d’èxit: Flors Núria Armengol, empresa dedicada a la venda de flors a Sant Feliu de Llobregat, que ha orientat el seu negoci al mercat online. Josep Armengol ens explica com ha estat la seva evolució i els fruits recollits.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.