Acollida i formació pels dinamitzadors TIC del Pla d’Ocupació Extraordinari

El grup de dinamitzadors i dinamitzadores TIC contractats per l’Ajuntament es troba al Centre Collserola rebent la formació per exercir les seves funcions.

Un total de 16 persones, 4 de les quals s’encarregaran de tasques de coordinació dels grups de treball, seran les encarregades de portar a terme el projecte “Dinamització de les TIC a Sant Feliu”, en el marc del Pla d’Ocupació Extraordinari, subvencionat pel Departament de Treball de la Generalitat. Per tal de començar les seves tasques amb una base de coneixements comuns, estan rebent una formació de 30 hores on treballaran temes com els espais web municipals, els continguts digitals, l’alfabetització i dinamització digital, els Punts TIC i Telecentres, la tramitació electrònica i la formació virtual.

A partir del dia 15 de juliol, data en la qual s’inicia el contracte, executaran tasques de dinamització TIC amb col·lectius com entitats, teixit productiu, Dones i Gent Gran, crearan continguts digitals de ciutat i donaran suport als punts TIC de la ciutat i a les campanyes de l’OAC relacionades amb la certificació digital i l’execució de tràmits referents a fets vitals.

El projecte transversal “Dinamització de les TIC a Sant Feliu” preten impulsar l’entrada i expansió de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) en diferents àmbits de la ciutat, i requereix la coordinació de diversos departaments de l’Ajuntament.

La finalització d’aquest projecte està prevista pel 15 de gener de 2011.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.