‘De 8 a vuit’, una mostra d’emprenedors catalans

Avui us volem parlar d’una sèrie de documentals, que amb el títol De 8 a vuit, mostren casos d’emprenedors catalans de diferents sectors que han assolit èxit professional gràcies a l’esforç i la dedicació del dia a dia.

L’objectiu és fomentar l’esperit emprenedor i la conciliació de la vida professional i de l’àmbit familiar… però ressaltant que muntar un projecte propi, donar-se feina a un mateix i acomplir un somni és dur. Molt dur. Gratificant a la llarga, però dur.

La primera temporada de De 8 a Vuit consta de 13 capítols de curta durada (10 minuts per entrega), s’emeten els dilluns a la nit a través de la Xarxa Audiovisual Local de Catalunya (XAL) i han estat produïts per BAUDpro.

En el passat capítol 11 van aparèixer com a protagonistes una empresa ja coneguda en aquest blog: Buggying BCN, aquí el teniu:

A més de les noies de Buggying BCN en aquest capítol apareix en Gerard Marcó, un productor de cinema que ha muntat Més que films. Si vols consultar la resta de programes ho pots fer des del bloc de BAUDpro, pensat perquè sigui un espai de trobada entre els protagonistes de la sèrie, telespectadors, seguidors i creadors del De 8 a Vuit.

Interessant conèixer la història de professionals que han optat per emprendre el seu propi negoci a Catalunya com a sortida laboral. Ells són els nous empresaris del país, els que garanteixen el futur econòmic de tots i els que faran oblidar la crisi.

Més informació: BAUDpro | De 8 a vuit | XAL

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.