Ets emprenedor? Vols conèixer solucions tecnològiques per aplicar al teu negoci?

En aquest cas pots apuntar-te al proper seminari formatiu titulat Pla Noves Tecnologies (TIC) per emprenedors, on t’explicarem quines són les diferents tecnologies disponibles (solucions gratuïtes i senzilles d’utilitzar) i quins avantatges pots aconseguir incorporant-les al teu negoci: més productivitat, presència i visibilitat a Internet, capacitat de control, reducció de costos, etc.

Seran un parell de sessions quinzenals, una primera teòrica i una segona més pràctica prenent la casuística dels assistents com a exemple per a mostrar solucions concretes:

1º Sessió: parlem de la compra d’equips informàtics, programari, seguretat informàtica, solucions TIC per digitalitzar els processos, factura electrònica, promoció a la xarxa, networking professional, ajuts, etc.

2º Sessió: es centra en el comerç online: avantatges d’una botiga virtual, pagaments, logística, contractació de serveis TIC, promoció de la tenda, etc. Així com eines de gestió online: gmail, google calendar, analytics, blogger, etc.

Lloc: Centre Can Maginàs (c/ Hospitalet 25, Sant Feliu de Llobregat, mapa)
Dies: 8 i 15 de juny de 17 a 18.30 hores.
Inscripció: gratuïta, enviant correu electrònic a oise@santfeliu.cat, per telèfon (936850783) o bé presencialment a Can Maginàs.

Aquesta és una de les sessions formatives adreçades a persones emprenedores que organitza el Servei de Creació d’Empreses de Sant Feliu de Llobregat amb l’objectiu de fomentar la creació i la consolidació de noves activitats empresarials en el territori.

Més informació
Si vols conèixer com van anar les sessions anteriors pots revisar aquest post.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.