InfoONLINE 22, l’informatiu mensual

Amb la visualització dels InfoONLINE pots estar al dia de les diverses actuacions i novetats que es duen a terme a Sant Feliu del Llobregat en relació amb les noves tecnologies i la inclusió digital. Si vols llegir els antics, o no et vols perdre les novetats et pots subscriure al Canal de YouTube i estar permanentment actualitzat.

En aquest últim InfoONLINE podràs saber més coses sobre:

 • Els primers examens de l’ACTIC realitzats al Punt Tic del Palau Falguera, que permeten certificar i demostrar les teves competències TIC. En Brauli Ruiz ha fet l’exàmen de nivell mitjà i ens explica l’experiència.
 • La 4º Jornada de Ciutats Digitals celebrada a la Torre del Roser va servir per a reunir les 10 iniciatives de ciutats catalanes que participen d’aquest projecte iniciat l’any 2008, on es van compartir experiències i fonts de finançament (una d’elles va fer el seguiment via videoconferència).
 • Amb l’objectiu de facilitar la relació amb la ciutadania, l’ajuntament ha creat la seu electrònica: ventall de serveis disponibles de l’ajuntament via telemàtica. En aquest cas es presenta la “Carpeta de l’entitat“, on es poden consultar les dades identificatives de l’entitat, convenis i subvencions o rebuts.
 • Cas d’èxit d’empresa en línia: l’emprenedora Alicia Cañellas ens explica com utilitza les TIC de manera estratègica en el seu dia a dia, així com la seva vinculació dins el col·lectiu aCanelma.

2 pensaments sobre “InfoONLINE 22, l’informatiu mensual

 1. Des d'aquí vull donar les gràcies a tot l'equip que col·labora al Blog de Sant Feliu Innova, i en especial a en Guillem Ferrer, per oferir-me la possibilitat de donar a conèixer el meu projecte aCanelma, mitjançant aquest canal.

  Alicia Cañellas.

  M'agrada

 2. Hola Alicia,

  gràcies pel comentari… des d'aquí també volem animar a tothom qui vulgui mostrar la seva feina innovadora a “utilitzar-nos”, estarem encantats de fer difusió de la feina ben feta.
  Així com d'oferir la nostra ajuda a nivell d'assessorament tècnic si fos necessari.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.