Protegeix les dades de l’empresa i guanya competitivitat

PIMESEGURA és una campanya dissenyada des del CESICAT (el Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya) que pretén sensibilitzar a les PIMES catalanes sobre la necessitat de treballar amb entorns de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) segurs, i informar sobre quins són els riscos de seguretat que pot patir la seva informació i com controlar-los.

Actualment les empreses han de tenir respostes davant de situacions que posin en risc les seves dades i suposin una pèrdua de la seva competitivitat: l’incendi del local, robatori de maquinari, ruptura de material, compliment de LOPD o LSSI, etc.

Per això el CESICAT ofereix un Servei d’Orientació en Seguretat Informàtica, on les empreses que s’apuntin obtindran un anàlisi de les vulnerabilitats internes i externes segons el seu model de negoci de mans d’un expert homologat. Per sol·licitar aquest Servei d’Orientació has d’omplir el següent formulari.

L’expert t’oferirà un anàlisi neutre de la seguretat informàtica del teu negoci i et proporcionarà un informe que contindrà:

  • · Quina seguretat té el teu negoci: interna i externa.
  • · Quins són els principals riscos i amenaces pel teu negoci.
  • · Una proposta de millores a realitzar, en quin ordre i com fer-les.
  • · Quins són els proveïdors de la zona.
  • · Si existeixen ajuts o subvencions que puguis sol·licitar.

També pots fer un test on line sobre la seguretat de la teva empresa a través de la seva web de PIMESTIC, o ampliar informació assistint a les jornades de sensibilització que efectuen al territori català o bé visitar el portal de la seguretat de la informació de Catalunya (www.cesicat.cat) en el seu apartat d’empresa, on pots trobar documentació addicional amb les novetats en aquest àmbit.

Aquesta campanya promoguda des del CESICAT ha rebut la col·laboració del Consell de Cambres de Comerç de Catalunya i del projecte PIMESTIC de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya.

Aquest servei d’assessorament personalitzat en l’àmbit de la seguretat de la informació s’ofereix a qualsevol PIME catalana i es subvenciona en un 50%.

El 50% del servei està subvencionat pel CESICAT
Cost per l’empresa: 500€!
(Cost del servei: 1.000€; Subvenció del CESICAT: 50%)

Per a més informació: www.pimestic.cat | 902.20.66.20 | info@pimestic.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.