INNOVACOMERÇ2010, acte central del Mes del Comerç de Catalunya

El Mes del Comerç aproparà a les empreses comercials les noves tendències de consum, la innovació i les estratègies de cooperació empresarial, l’acte principal serà la jornada InnovaComerç 2010 que tindrà lloc els dies 21 i 22 de juny. Aquest esdeveniment se celebrarà en el Gran Teatre del Liceu.

Aquesta jornada vol esdevenir una referència del sector comercial de Catalunya, amb l’objectiu de reflexionar amb els empresaris sobre la innovació, les vies de creixement i les últimes tendències del sector, dotant les empreses dels instruments necessaris perquè puguin adaptar-se al context actual de canvis econòmics i de nous hàbits de consum.

Es tracta d’una iniciativa pionera impulsada pel Departament d’Innovació, Universitats i Empresa, en col·laboració amb l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona. Hi haurà jornades prèvies arreu del territori: Girona, Tarragona, Reus, Lleida, Tortosa i Manresa.

Durant dos dies, el Gran Teatre del Liceu acollirà un total de 8 sessions plenàries i 3 taules rodones que comptaran amb representants de l’àmbit del comerç que buscaran la reflexió del sector dins un context convuls que requereix canvis innovadors.

InnovaComerç comptarà a més amb un Espai d’Innovació Empresarial (21 de juny), on els assistents tindran l’oportunitat de conèixer les últimes novetats tecnològiques en el sector i; un Espai de Recursos Humans i Formació (22 de juny), on diferents institucions exposaran l’oferta formativa que té el sector a la seva disposició. A més, el dia 22 de juny per la tarda, els assistents que ho desitgin podran participar en un retail tour o passejada comentada per botigues singulars del centre de Barcelona.

PROGRAMA
El dia 21 de juny s’inaugurarà la jornada amb una conferència a càrrec de Pedro Nueno (IESE), i comptarà amb un seguit de taules rodones: Context Econòmic 2010-2011 i la resposta empresarial; la innovació en retail; la ubicació de les botigues (centres comercials oberts/tancats); els models associatius, entre altres.

El dia 22 de juny, la jornada s’iniciarà amb una conferència a càrrec de Ferran Soriano (Spanair), i comptarà amb taules rodones on experts i professionals del sector comercial reflexionaran sobre les relacions fabricants-distribuidors; el repte de creixement de l’empresa catalana; la innovació empresarial, l’empresa en xarxa i; el lideratge empresarial, entre altres.

Durant els dos dies de l’InnovaComerç diverses empreses comercials d’arreu del territori exposaran les seves experiències, com ara Vila Viniteca, Danone, Cacao Sampaka, Adolfo Dominguez, La Mallorquina, BIBA o Miró, entre altres.

A InnovaComerç hi haurà temps i espai dedicats al networking per tal que tots els assistents puguin establir contactes professionals i treure’n profit de les relacions que es deriven de les diverses trobades.

Més informació: Innova Comerç ; Programa (PDF); Gencat.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.