Premis Blocs Catalunya 2010, a punt

Via: Sant Feliu On Line

Si sou blocaires, heu de marcar en vermell al vostre calendari la següent data: 14 de juny.
És la data en què finalitza el termini d’inscripció als Premis Blocs Catalunya, el certamen de referència de la blocosfera catalana que premia les millors bitàcoles del país per categories. Les principals novetats d’enguany són:

Sistema de registre

Tant els participants en les diferents categories com les persones quse vulguin votar han de passar per un sistema de registre al web dels premis, la qual cosa permet gestionar de manera òptima tant el procés d’inscripció com el de votació.

En el cas dels participants, s’haurà d’obtenir un nom d’usuari i una contrasenya, i en el cas dels votants, s’haurà d’indicar una adreça de correu electrònic on s’enviarà un missatge amb un enllaç per realitzar la votació. Mitjançant aquesta adreça de correu es podrà emetre un vot per a cadascuna de les categories. 

Augment del nombre de categories 
S’ha augmentat la llista de categories fins a 10, recollint més temàtiques populars en la blocosfera catalana. Aquestes són las categories en què podeu participar: Corporatiu, Cultura, Educació, Esports, Format audiovisual, Gastronomia, Literatura, Noves Tecnologies, Personal, i Política.

Període de votació 
del 17 de juny fins el 6 de setembre

Més informació a les Bases del concurs

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.