Com seguir la jornada sobre els governs locals i la web 2.0?

En un post anterior ja vem parlar d’aquesta jornada que se celebrarà el proper 17 de maig, anomenada Els governs locals davant el repte del web 2.0 on es parlarà del nou escenari que comporta el fenomen de la web 2.0 a les administracions.

Per fer el seguiment d’aquesta jornada, si no pots venir físicament el podràs fer via:

 • Twitter: a través del compte de twitter @GovernsLocals20 es farà un seguiment en directe de la jornada. Des de l’organització han establert que el #hastagh de la jornada serà #gl20, d’aquesta manera tothom que vulgui comentar alguna cosa sobre la jornada a través del Twitter si afegeix el text “#gl20” al final del missatge, tots els comentaris es podran agrupar i crear un gran fil de conversa. A més, durant l’acte hi haurà una pantalla des de la qual els assistents físics podran seguir la conversa que es desenvoluparà online. La idea és hi hagi un pont de comunicació i es puguin realitzar preguntes i comentaris des del propi Twitter.
 • Streaming: és a dir, que es farà una reproducció de la informació audiovisual de la jornada en temps real a través de la web, mentres es desenvolupi l’acte aquest s’estarà filmant i al mateix moment retransmetent per la seva web. En breu activaran un botó com aquest per tal del poder accedir a l’apartat d’streaming:
  • Des d’aquest blog també habilitarem un widget a la barra lateral amb l’RSS dels comentaris que es publiquin a Twitter al voltant de la jornada. També seguirem l’actualitat des del nostre propi compte de twitter @santfeliuonline.

  Deixa un comentari

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com Logo

  Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

  Twitter picture

  Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

  Facebook photo

  Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

  S'està connectant a %s

  Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.