InfoONLINE 21, l’informatiu mensual

Amb la visualització dels InfoONLINE pots estar al dia de les diverses actuacions i novetats que es duen a terme a Sant Feliu del Llobregat en relació amb les noves tecnologies i la inclusió digital. Si vols llegir els antics, o no et vols perdre les novetats et pots subscriure al Canal de YouTube i estar permanentment actualitzat.

En aquest últim InfoONLINE podràs saber més coses sobre:

  • 2º Edició del Work on Fest: iniciativa cultural per estimular la creativitat dels futurs treballadors del sector audiovisual. Aquest cop hi haurà dues categories segons la durada dels vídeos:
      • Curmetratges de temàtica sociolaboral.
      • Microcurts al voltant de la crisi.
  • Cursos d’Iniciació a Internet per a la recerca de feina: a través del Servei Local d’Ocupació i mitjançant el Club de Feina s’han organitzat uns cursos que s’imparteixen al local de Diversitat Lúdica (pels veïns Can Calders i La Salut) i Centre Can Maginàs (per a la resta de persones de Sant Feliu).
  • Cas d’èxit d’entitat en línia: els responsables del CineBaix ens expliquen com informen als seus usuaris des de la seva pàgina web, així com des d’una cartellera electrònica visible des del carrer.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.