Indian Webs, nova empresa de serveis TIC a Sant Feliu

El passat 30 d’abril va obrir les portes una nova botiga a Sant Feliu anomenada Indian Webs, que té per objectiu donar servei i assessorament al voltant de les noves tecnologies a les empreses de la zona interessades en incorporar les TIC en el seu dia a dia, especialment aquelles que volen tenir presència a Internet.

Indian Webs és una empresa que va nèixer fa 14 anys a Barcelona i que compta amb una àmplia experiència en el sector de les Noves Tecnologies (han creat més de 858 webs per a empreses), amb aquesta nova oficina oberta ja en tenen 5 repartides entre Barcelona i el Baix Llobregat.

L’oficina està ubicada a peu de carrer en ple centre de Sant Feliu, concretament al carrer Eugeni d’Ors nº 5 (mapa), en Joan Ribas, expert en bases de dades i amb una llarga trajectòria en el sector de les noves tecnologies, serà l’encarregat de tirar endevant aquesta oficina i atendrà les demandes de totes les empreses i persones de la zona, amb voluntat de donar servei a tot el Baix Llobregat.

Alguns dels serveis que ofereixen:

  • Manteniment web: aquest pot ser tant a nivell d’allotjament web, modificació i edició dels continguts, execució de plans de màrqueting, optimització de paràmetres tècnics, etc.
Més informació | Indian Webs ; santfeliu@indianwebs.com; 93.685.68.27

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.