La presència de les TIC en el sector turístic

La incorporació de les TIC en el sector turístic està suposant un element vehiculitzador fonamental per mantenir la competitivitat i arribar al màxim nombre de clients potencials. En aquest article publicat per la FOBSIC es mostren les necessitats que demanda el sector i la manera en què les TIC estan contribuint al seu creixement, així com l’estudi de casos d’èxit reals.

El sector s’enfronta a uns canvis molt importants pel que fa al desenvolupament de llocs web. La mera presència “passiva” a Internet a través d’una pàgina web ja no és suficient. En l’actualitat, per preparar el seu viatge, els usuaris ja no solament localitzen informació en cercadors i portals turístics, sinó que es dirigeixen a comunitats de webs socials consultant blogs, fotografies, sistemes de geolocalització, etc.

Busquen opinions d’altres usuaris que ja han estat en el destí escollit, comparen preus, seleccionen la informació que els interessa, escullen i finalment compren. A continuació, es desplacen al destí, viuen la seva experiència, fan visites, fan fotografies, gravacions, etc. i posteriorment, de nou tornen a accedir a la xarxa per compartir la seva informació i opinió, de manera que d’altres usuaris puguin consultar-la.

Enllaç notícia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.