INICIA a les xarxes socials

Amb l’objectiu de promoure l’emprenedoria i millorar la comunicació amb les persones emprenedores que s’adrecen a INICIA: per la creació d’empreses, des de la Direcció General d’Economia Cooperativa i Creació d’Empreses han reforçat la seva presència a les xarxes socials 2.0.

La interactivitat que permeten aquestes xarxes fa possible que els tècnics i tècniques d’INICIA creïn i comparteixin experiències, rebin actualitzacions del portal, notícies i enquestes sobre el món de l’empresa a Catalunya, accedeixin a enllaços i contactes amb altres pàgines relacionades amb l’emprenedoria.

Facebook: des d’on podràs fer un seguiment més concret, tant de les iniciatives com dels actes, alhora que fomenta la participació i l’intercanvi de coneixement per a les persones emprenedores. La pàgina es pot trobar entrant a www.facebook.es i en l’apartat de “Cerques” especificar: “Feu sortir l’empresa que porteu dins” (cal estar donat d’alta al Facebook per poder-hi accedir), o sinó a través d’aquest enllaç.

Twitter: mitjançant missatges breus i de major immediatesa, el Twitter permet a les persones emprenedores i al personal tècnic estar informats dels continguts essencials d’actes, programes i creació de recursos. Usuari: @iniciacat.

LinkedIn: amb aquesta xarxa de contactes professionals qualificats relacionats amb els àmbits d’emprenedoria es poden crear debats interessants sobre la creació d’empreses o incloure continguts d’interès per a persones emprenedores o tècnics i tècniques assessors en emprenedoria (enllaç).

Xing: de la mateixa manera que LinkedIn permet el treball en xarxa, gestionar i establir contactes professionals, atenció en línia entre persones emprenedores i tècnics i tècniques que informen de manera personalitzada, així com una plataforma fòrum dels dubtes que puguin sortir sobre els continguts i altres recursos (enllaç).

Més informació | Inicia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.