El Punt TIC del Palau Falguera ja és centre col·laborador ACTIC

El Punt TIC del Palau Falguera ha estat autoritzat per la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació com a centre col·laborador de l’ACTIC (Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació), això vol dir que des del proper 27 d’abril podràs realitzar els examens en aquest nou punt de Sant Feliu (mapa).


L’ACTIC és el certificat acreditatiu de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació que les persones despleguen en situacions reals per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència; i que permetrà demostrar aquest nivell davant qualsevol empresa o administració pública (en un post anterior ja vem parlar de que la Generalitat començarà a considerar-ho un mèrit).

Què necessites per a realitzar aquestes proves?
Doncs simplement has anar al portal actic.gencat.cat, registrar-te, sol·licitar fer la prova i escollir el centre i l’horari. En aquest cas els horaris del Punt TIC reservats a formar-se, informar-se i examinar-se de l’ACTIC són els dilluns de 14:30 a 17:00 i els dimarts de 18:00 a 20:30. Si vols més informació pots enviar un correu a tic@santfeliu.cat o bé passar pel Punt TIC del Palau Falguera en l’horari senyalat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.