InfoONLINE 20, l’informatiu mensual

Amb la visualització dels InfoONLINE pots estar al dia de les diverses actuacions i novetats que es duen a terme a Sant Feliu del Llobregat en relació amb les noves tecnologies i la inclusió digital. Si vols llegir els antics, o no et vols perdre les novetats et pots subscriure al Canal de YouTube i estar permanentment actualitzat.

En aquest últim InfoONLINE podràs saber més coses sobre:

  • La nova versió 2.0 del portal ciutadà de Sant Feliu de Llobregat Santfeliu.net, que incorpora noves utilitats i serveis com la possibilitat d’afegir comentaris a les noticies i la creació de fòrums, reenviar les notícies i continguts a qualsevol xarxa social de manera automàtica, secció de vídeos sobre l’actualitat de Sant Feliu, etc.
  • En Guillem Ferrer, tècnic d’Innovació, Empresa i TIC de l’Ajuntament de Sant Feliu ens explica els motius que han portat a la creació d’un grup de debat i d’interconnexió a LinkedIn, anomenat Xarxa Social d’Innovació, on es volen tractar qüestions al voltant de la innovació, tecnologia, societat i empresa. És una iniciativa oberta a les persones, empreses, professionals, administracions i associacions per crear opinió, generar intercanvi d’idees, transferir coneixement i promoure accions en l’àmbit tecnològic i de la innovació.
  • Voluntaris TIC: si vols compartir els teus coneixements informàtics i les teves experiències amb altres usuaris inexperts i ajudar-los de forma desinteressada a iniciar-se en el món de les noves tecnologies, apunta’t com a voluntari TIC (més informació en aquest post), li podràs dedicar el temps que et vagi bé, es busca gent de totes les edats, envia un correu a tic@santfeliu.cat i ja es posaran en contacte amb tu.
  • La Sonia Perelló, membre de l’AMPA de l’Escola A. Gaudí, ens explica quin ús fan del blog que han creat: alguns pares en comptes de trucar a l’escola s’informen de determinades coses a través del blog, com ara quins són els horaris de les classes, els menús dels menjadors, els preus de les extraescolars… el blog s’ha convertit en una referència en informacions de tipus serveis. També han creat el seu propi butlletí digital, anemanat Dragons Gaudí, on apareixen notícies i entrevistes sobre l’actualitat de l’AMPA i de l’escola.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.