12 aplicacions web per emprenedors

En Jose María Gil ha fet un recull d’aplicacions disponibles a Internet que li han permès simplificar algunes feines d’administració, comptabilitat, gestió de projectes, gestió de clients… i que normalment són un veritable mal de cap per als emprenedors.

Algunes d’aquestes aplicacions que simplifiquen la feina i ajuden a fer créixer el teu negoci són:

1.- Gmail: sens dubte la millor aplicació de correu. Es poden afegir adreces POP3, oblidar-se de l’odiós Outlook i només utilitzar Gmail.

2.- Google Calendar: la millor manera d’organitzar la teva agenda, a més si vols pots compartir-la amb els teus companys de treball per saber quines hores del dia estan ocupades amb reunions, visites a clients, etc.

3.- Basecamp: el millor programari per gestionar projectes, sobretot si treballes amb equips remots. Gestiona tasques, marca objectius o comparteix arxius des de qualsevol lloc ordenat tot en un mateix lloc.

4.- Factura gem: una forma molt senzilla de crear i gestionar les factures.

5.- Mailchimp: és una aplicació perfecta per crear i gestionar les teves llistes, newsletter i campanyes d’email màrqueting, si no superes els 500 subscriptors és gratuïta. Disposar d’una eina d’e-mail màrqueting és totalment imprescindible per a gairebé qualsevol empresa.

6.- Hootsuite: per José Maria Gil és sens dubte, la millor eina per gestionar en un mateix lloc els seus comptes de Twitter, la seva pàgina de Facebook, perfil de Linkedin, i tot el que suposi actualitzacions en els seus prefiles socials.

7.- WordPress: igual que amb l’e-mail màrqueting, tota empresa hauria de tenir el seu propi bloc, i wordpress és, sens dubte, la millor plataforma per publicar-lo.

8.- Survey monkey: realitzar enquestes als teus clients o audiència és una cosa que pot tenir una gran importància en el teu negoci. Mai abans havia estat tan fàcil saber que opinen els teus clients sobre els teus productes o saber quines coses millorarien, saber quin tipus d’articles li agraden als teus lectors, etc.

9.- Google Analytics: “Si no pots mesurar-lo, no pots millorar-lo” Per poder millorar el rendiment del teu web és imprescindible que coneguis al detall les dades sobre el teu trànsit, percentatge de conversions, etc. Un cop més Google ens dóna de forma gratuïta una eina fonamental per al nostre negoci.

10.- Google Optimitzador: com a complement a Google Analytics, Google Optimizer et permet realitzar test dels dissenys de la teva web, ajudant-te a saber quin és el que obté un nombre més gran de conversions. No suposis coses, deixa que Google Optimizer et digui quin disseny funciona millor.

11.- Dropbox: un servei molt bo per fer còpies de seguretat de les teves dades i per compartir arxius amb altres usuaris.

12.- Spotify: perquè el treball sigui més amè sempre és important escoltar la música que més t’agrada. A Spotify tens tota la música que vulguis i gratis!

Més informació | Blog de Jose María Gil

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.