Vull incorporar les TIC a l’empresa… quins ajuts existeixen?

Cada mes Pimestic elabora un butlletí digital que envien per correu electrònic oferint informació útil per a les empreses en relació amb la introducció i l’ús eficident de les noves tecnologies aplicades al seu negoci, les jornades que organitzen, casos d’èxit, etc. Si et vols subscriure tan sols cal donar el teu compte de correu en aquesta web de Pimestic per a començar a rebre’l.

Del darrer butlletí (el número 10) hem volgut destacar les ajudes que estan vigents en relació amb la implantació o l’ús de les noves tecnologies, disponibles per empreses de qualsevol sector d’activitat:

I per a sectors específics:

També existeixen ajuts per a la creació de pàgines web i botigues online: Webpime

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.