Rènting tecnològic per a les pimes

Quines opcions tenen les pimes per adquirir equips?
La primera que ve al cap és en la compra, però existeixen altres opcions que poden ser interessants, com és el cas del rènting tecnològic. Quins avantatges pot tenir aquesta modalitat? Tot seguit alguns exemples:

  • Control pressupostari: cada mes sabem la despesa que tindrem en equips, i ho assumirem de forma normal, com ho faríem amb aplicacions contractades sota el model SaaS o amb els vehicles de la nostra empresa que ja és més habitual contractar amb aquest model.
  • Beneficis fiscals: en molts casos la despesa serà deduïble en la seva totalitat, la qual cosa sens dubte constitueix un licient per a moltes empreses. És convenient assessorar-se bé abans d’adquirir els equips, no només amb l’opinió comercial de l’empresa que ens l’ofereix, sinó més aviat amb el nostre assessor fiscal.
  • Optimització maquinari: al tenir els equips sota aquesta modalitat podem controlar el cicle de vida del maquinari fent que aquest no sigui un llast per a la nostra organització. És habitual que els equips es mantinguin en ús fins arribar a un punt en el que és més car mantenir-los que comprar-ne un de nou. Arribat aquest moment, moltes empreses esperen el moment que falli alguna cosa per fer el canvi, amb els consegüents problemes de planificació que aquesta situació pot comportar.

Imatge de Flickr (radialmonster) sota llicència Creative Commons

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.