1º Saló Professional del Comerç Electrònic i els Negocis Online

Aquesta fira anomanada Ecommretail Show tindrà lloc els propers dies 15 i 16 d’Abril a la Fira de Barcelona, serà un punt de trobada entre empreses ja establertes a Internet i aquelles que encara no han donat el pas.

Una bona opció per aquells que busquen millorar els serveis que ofereixen als seus clients i consolidar el creixement del seu negoci a Internet en base a les últimes tendències, o per aquells que encara no han donat el pas, conèixer noves eines que els permetin millorar les seves vendes i contactar amb nous clients a través de la xarxa.

Ecommretail Show comptarà amb la presència de grans, mitjanes i petites empreses, representants de diferents mercats verticals, i repartits per àrees: logística, CRM, màrqueting digital, serveis de pagament, ecommerce, etc.

També comptarà amb un complet programa de conferències on s’explicaran els casos d’èxits més importants a nivell internacional, amb més de 90 ponents com Dídac Lee (president de The Etailers), Lucas Carné (fundador de Privalia), Ignacio Sala (fundandor d’Atrapalo), Martí Manent (president AECEM), Francesc Grau (de Conzentra), entre d’altres, que tractaran temes sobre:

  • Reputació en línia
  • Analítica web
  • Hosting aplicat al ecommerce
  • Eines del màrqueting online (SEO, SEM, …)
  • Mètodes de pagament (frau en línia, 3Dsecure …)
  • Millora la relació amb el client: de la prospecció a la fidelització
  • La manera més directa de convertir visitants en compradors
  • Eines de màrqueting en línia
  • Quant trigarà meu client a rebre la seva comanda? Últimes novetats en logística

Si vols inscriure’t gratuïtament a aquesta trobada ho pots fer 
omplint el següent formulari d’inscripció

Més informació | Web del congrés i canal de Twitter: @ecommretail

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.