Ajuda online per utilitzar les noves tecnologies

L’Ajuntament de Madrid conjuntament amb l’Associació d’Usuaris d’Internet (AUI) i l’Associació d’Internautes (AI) han presentat la nova plataforma UsuariosComoYo.com, amb l’objectiu d’ajudar a resoldre els problemes i dubtes dels ciutadans i ciutadanes que tenen per l’ús de les noves tecnologies, relacionats amb Internet, les telecomunicacions, audiovisual o videojocs.

Responsables d’aquesta iniciativa afirmen que aquesta “estratègia al més pur estil 2.0 pretén adaptar-se a les necessitats dels ciutadans i donar resposta en temps real, es tracta de posar a disposició dels ciutadans una eina gratuïta que gestioni de forma intel·ligent les seves pròpies experiències i coneixements com a usuaris de la tecnologia“.

L’eina Usuarioscomoyo és un intent de convertir els problemes dels usuaris en intel·ligència col·lectiva que ajudi a resoldre els dubtes dels propis usuaris.

A més a més hi ha un apartat amb diferents guies que aborden temes concrets (compres, contractació, usos, seguretat…) relacionats amb l’ús d’Internet i de les Noves Tecnologies. Cada una d’elles s’ha estructurat en tres seccions: beneficis, consells i què fer si tinc un problemes.També hi ha una secció d’experts on es poden trobar articles, informes i publicacions proposats per experts en diferents matèries. Així com un catàleg amb diferents proveïdors de serveis TIC.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.