Com començar a promocionar el teu negoci en xarxes socials

Avui us presentem un llibre blanc sobre estratègia en els Social Media: Cómo empezar a Promocionar tu Negeocio en Redes Sociales, està escrit i elaborat per l’expert en marketing online Juan Merodio amb la intenció de que sigui entès i utilitzat per qualsevol persona sense necessitat de tenir coneixements tècnics ni res per l’estil.

El llibre consta d’una petita introducció on s’explica el per què és necessari estar a les xarxes socials i com pot ajudar-te en el teu negoci, i continua explicant el procés a seguir per crear el pla d’acció (Project Planning and Implementation), les eines que pots utilitzar per a això, com mesurar les conversions i valorar si el teu pla està sent efectiu o no i finalment diferents eines gratuïtes de mesura de xarxes socials que et permetran obtenir dades molt detallats sobre xarxes com Facebook i Twitter.

http://d1.scribdassets.com/ScribdViewer.swf?document_id=27436333&access_key=key-y0iyb82kr37o78wt0ka&page=1&viewMode=list

També hi ha una campanya des de Marketing Surfers on sortegen 10 Auditories Gratuïtes de la presència en línia de la teva empresa. Per aconseguir una d’aquestes invitacions només has de seguir els següents passos:

  • Fest-te  Fan de Marketing Surfers a Facebook
  • Després respon alguna de les preguntes del seu fòrum, com “quin és el servei dels que Màrqueting Surfers ofereix que més podria necessitar la teva empresa”? També pots suggerir-ne algun que consideris interessant.

Més informacióHosteltur ; El blog de Juan Merodio

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.