Conferència sobre la Innovació en Sectors Tradicionals

Resum de la conferència sobre la Innovación en Sectores Tradicionales realitzada el passat dia 20 de gener, dins el cicle Encuentros emprendedores que organitza La Salle Parque de Innovación, de Madrid.

Aquestes trobades són un punt de contacte entre emprenedors, inversors i empreses, on emprenedors que han tingut èxit amb les seves aventures les presenten i expliquen com ho han aconseguit. En aquesta ocasió van fer de ponents: Anselmo de la Cruz, president del Grupo Transhotel i José Ramón García, President de Blusens Global Corp.

Més informació | Enquentros emprendedores

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.