Entrevistem a Josep Rivero de Denimwood

Avui presentem el cas d’èxit de la botiga Denimwood, per això hem entrevistat a en Josep Rivero, el seu propietari. En Josep ens explica quins productes ofereixen i en què consisteix la seva presència a la xarxa.

Denimwood té dues botigues de roba i complements de moda a Sant Feliu de Llobregat, recentment han obert un blog per informar de temes vinculats a la cultura o la moda, així com per fer partíceps als propis clients de les novetats de la botiga.

Precisament pel seu blog i l’estratègia de comunicació que hi ha al darrera, en Josep Rivero va ser guardonat com a primer classificat a la categoria d’Emprenedors a la Xarxa dels Premis Extraordinaris Sant Feliu Ciutat Digital 2009 (més informació en aquest post anterior).

Si vols saber més coses de Denimwood passeja’t pel seu blog:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.