Mapa Wifi de Sant Feliu de Llobregat

A principis de juliol l’Ajuntament de Barcelona posava en marxa la Xarxa Barcelona Wifi. Van començar amb 12 punts de connexió i actualment estan en funcionament prop de 185 punts de connexió repartits per gairebé tota la ciutat. Podrem reconèixer els punts gràcies al logotip que s’ha creat per senyalitzar aquestes zones:
Però no cal desplaçar-se fins a Barcelona per gaudir d’aquest servei, aquí a Sant Feliu de Llobregat també pots disposar d’accés a Internet utilitzant els diferents punts d’accés, des d’on poder treballar, reunir-se, consultar el correu, que són:

  • Jardins del Palau Falguera – WiFi Falguera
  • Torre del Roser – WiFi Torre del Roser
  • Plaça de la Vila – WiFi Pl. Vila
  • Plaça Can Maginàs – WiFi Maginàs
  • Plaça de les Roses – Wifi Can Calders Salut

Si els utilitzes habitualment, fes-nos saber la teva opinió sobre aquest servei, és útil? Funciona bé? Hi ha talls en el servei?

Recorda que per poder accedir has de tenir l’IdCAT. Si encara no el tens pots adreçar-te a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà. Només necessites el teu DNI i una adreça de correu electrònica operativa i et proporcionaran l’IdCAT al moment. A més amb l’IdCAT no només podràs accedir als 5 punts de connexió Wifi, també podràs fer tràmits digitals amb l’Administració Pública (com per exemple la declaració de la renda o consultar la vida laboral) i a més et servirà com a memòria USB.

Via | Sant Feliu On Line

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.