Presentació de la ‘Guia d’experts per a empreses innovadores’

El passat 19 de febrer de 2010 vem assistir a la presentació de la Guia d’experts per a empreses innovadores que es va realitzar al viver d’empreses de Barcelona Activa.

Aquesta guia vol ser un servei destinat a les empreses innovadores que necessiten de serveis experts per a que les acompanyin en el seu creixement. La formen professionals de diverses àrees de l’empresa que han acreditat experiència i solvència tècnica en les seves especialitzacions, i que estan especialment compromesos amb el desenvolupament de start-ups innovadores, que ofereixen serveis d’alt valor afegit en els diferents processos i aspectes claus per a dur a terme amb èxit el creixement consolidat del seu projecte.

Quin és l’objectiu d’aquesta guia?
Donar informació als emprenedors que busquen serveis professionals, ja que des d’una institució pública com Barcelona Activa no es poden recomanar directament a persones o empreses. És un bon recurs si necessites ajuda sobre temes com: assessorament legal, gestió del coneixement, consultoria TIC, etc.

Un altre objectiu és donar a conèixer serveis professionals de la pròpia ciutat, el fet d’homologar experts i no empreses ha permès detectar i aflorar professionals i experts: són un recurs imprescindible pel creixement i consolidació de les empreses i la seva projecció global.

Com s’han seleccionat els Experts i Serveis professionals de la Xarxa?
En aquest procés d’homologació s’han seleccionat, mitjançant paràmetres objectius, aquelles empreses i professionals que han demostrat experiència notable en el seu servei, especialment per a empreses start-ups. El paràmetre clau que es va prendre a l’homologació i que, per tant, uneix als experts homologats, és l’experiència.

De les 400 candidatures presentades se’n van homologar 200. Però aquesta primera homologació no és excloent ni definitiva, serà dinàmica, en el sentit que poden revisar-se professionals o afegir-ne de nous, ja que les empreses clients dels serveis retroalimentaran el sistema afegint informació segons les seves experiències amb els experts. Per aquest motiu s’està desenvolupant una plataforma 2.0 perquè es puguin crear grups, subgrups, fer valoracions de la qualitat del servei rebut, networking, etc.

Com consultar-la?
D’aquesta guia existeix una versió en paper i una versió online, consultable des de web la BarcelonaNetActiva, on pots buscar als professionals pel seu nom, per l’empresa o per la temàtica que sigui del teu interès.

Les empreses membres de la Xarxactiva d’empreses podran gaudir d’unes condicions econòmiques especials.

Quins són els compromisos que s’hauran de complir?
Els experts contactats a través de Barcelona Activa, es comprometen a:

  • Que el mateix professional homologat com a Expert sigui el responsable de l’execució del contracte, i a no subcontractar els serveis a tercers.
  • Aplicar les tarifes especials i respectar els compromisos de qualitat de la Carta de Serveis Professionals.
  • Informar a Barcelona Activa sobre la finalització d’un contracte derivat de l’ús de la Xarxa d’Experts per part d’empreses de la Xarxactiva, perquè el client sigui contactat i empleni l’enquesta de satisfacció.

Més informació | BarcelonaNetActiva , Guia d’experts

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.