Participació del Departament de Promoció econòmica de l’ajuntament de Sant Feliu en el Getting Contacts del 10 de febrer

En la 1a. jornada de Cooperació empresarial de Sant Feliu del passat dia 10 de febrer,  a més de les entrevistes realitzades pel dinamitzador TIC i empresa de Promoció econòmica , un altre tècnic del servei va participar en l’acció de Getting Contacts, mitjançant una agenda d’entrevistes curtes que  havien preparat els organitzadors.

 
Es van realitzar 14 entrevistes amb empreses de fora de Sant Feliu amb l’objectiu d’establir sinergies entre elles i les empreses del territori, i per tant  promoure i dinamitzar la col·laboració i cooperació empresarial. Us fem un breu resum de les més interessants:
  • ESADE CREAPOLIS: és un projecte pioner en el que una escola de negocis lidera un parc d’innovació i creativitat. En aquest parc gairebé una centena d’empreses creuen experiències i coneixements. La missió d’Esadecreapolis és augmentar la rendibilitat de la innovació i reduir el time-to-market de la mateixa. Per a fer-ho possible es basen en els esquemes de la open innovation i la cross innovation. Per a que tant la open innovation com la cross innovation es duguin a terme han creat les figures de l’expert multidisciplinari, que es un facilitador de coneixement per a que les empreses residents puguin innovar al voltant d’una àrea de coneixement i l’innovation architect, que busca projectes creuats entre les empreses que estan dins d’Esadecreapolis.
  • Uniempro Services: empresa amb un equip de persones de perfil directiu, que realitzen intervencions temporals en les empreses per tal de donar suport directiu en diferents supòsits (reestructuració per crisis, manca de resultats esperats, inici d’activitat empresarial, manca de direcció general o de area, relleu en empreses familiars… ). Aquesta empresa esta interessada en la captació de professionals de l’àrea del Llobregat ( Sant Feliu en concret ) amb requeriments de 20 anys d’experiència i haver ocupat posicions directives en varies empreses.
  • Leitat, Technological Center: Centre tecnològic per a la transferència i el desenvolupament tecnològic. Presten serveis per empreses del sector industrial, afegint valor tecnològic tant als productes com als processos. Centren la seva labor en la Investigació, el Desenvolupament i la Innovació. Tenen unitats d’investigació en diferents sectors, són agent dinamitzador de la transferència i planificació de la innovació d’empreses, fan formació genèrica i especifica, i donen suport a la creació de Spin offs.
  • Fusion Pages: Empresa especialitzada en la realització de projectes de màrqueting on line com són els projectes de comerç electrònic, campanyes publicitàries SEM, confecció de catàlegs digitals o virtuals, consultoria i posicionament en cercadors SEO, disseny de campanyes de captació de clients, disseny i programació Web, auditoria SEM…
  • Ahead Community: Empresa que ofereix assessorament a emprenedors i petites empreses per a créixer i desenvolupar el seu negoci. Tenen serveis de cerca d’informació, serveis de consulta, i serveis operatius. Fan formació relacionada amb la gestió empresarial. I possibiliten la contractació temporal d’un expert per la realització de projectes empresarials.
  • Incoeva: Enginyeria especialitzada en l’eficiència energètica i la gestió de la innovació. Col•laboren amb els ajuntaments per impulsar politiques i accions en aquestes dues àrees. Fan accions de sensibilització, mitjançant xerrades i formació a les empreses, i també fan actuacions directes sobre les empreses. Així mateix fan auditories i plans d’acció en il•luminació pública i edificis públics, i en polígons d’activitat econòmica.
  • Energex group: empresa que desenvolupa projectes d’energies alternatives, refrigeració ambiental, protecció contra incendis, enginyeria naval….
  • Nicomold Construcción de moldes: Empresa de disseny, mecanització i fabricació de peces de Sentmenat. Esta interessada en contactar amb empreses del nostre municipi.
  • Seresco: Empresa que treballa l’externalització de les nòmines per a Pimes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.